כך הופך מקס בחמן את האינסטגרם לגלריה הפרטית שלו


במציאות היום-יומית הרגילה, כיף להיתקל באנשים אחרים. כאלה שהחשיבה מחוץ לקופסה היא בשבילם דבר שבשגרה; שאוהבים לחיות את המציאות הסטנדרטית רק בשביל לפרוץ את הגבולות שלה ולתבל אותה בנגיעות יצירתיות.

אלו בדיוק האנשים של פרייה: שונים, ארטיסטים ויוצאי דופן. לכן, החלטנו ללוות 16 אמנים מוכשרים ומקוריים, שיספקו לכם הצצה לפרשנות האמנותית שלהם לפרייה ויצבעו את פיד האינסטגרם שלכם בגוונים של השראה. מבטיחים.

מקס בחמן (20) הוא אמן וצלם מוכשר, שחשבון האינסטגרם שלו הוא המקום האישי שלו, שבו הוא מציג את האמנות שלו לעולם. גלריה פרטית, אם תרצו. לכל התמונות שהוא מעלה יש מכנה משותף: הן כולן צבעוניות בצורה ממכרת, אסתטיות ומקוריות. מקורות ההשראה העיקריים שלו הם אמנות, אוכל ואופנה.

לקחנו את מקס לשיחה קצרה, על אמנות, צילום ומה שביניהם.

מה ההשראה הכי גדולה שלך?

ההשראה עבורי יכולה להגיע מכל דבר.

איפה הכי היית רוצה שישימו עבודה שלך?

אני לא מכוון למשהו מסוים, אבל כל מקום עם השפעה גדולה; שהאמנות שלי תיחשף לכמה שיותר אנשים.

מה אתה הכי אוהב ליצור?

אני מתמקד בעיקר בעבודות של צילום וגרפיקה, זה הדבר שכרגע אני הכי נהנה ממנו.

מתי הבנת שזה מה שאתה רוצה לעשות?

תמיד אהבתי לצלם ולערוך תמונות, אבל בשנים האחרונות – אפשר לומר בזכות האינסטגרם, החלטתי שזה הכיוון שלי.

אם היית צריך להגדיר את הייחוד שלך?

כל התמונות שלי צבעוניות ומינימליסטיות, כמו שאפשר לראות באינסטגרם שלי. כל צבע מקבל יחס משלו, ואני תמיד משתדל לחשוב על רעיון מקורי ולשמור על אסתטיות וצבעים אחידים בתמונות שלי.

יש איזה רגע בשבוע או מקום מיוחד שאתה אוהב ליצור בו?

הכול תלוי מתי מתגלה לי רעיון לתמונה. אני יכול לקבל פתאום רעיון ממשהו שראיתי במקרה ברחוב או סתם רעיון שקפץ לי בראש, ושזה קורה אני ישר עוזב הכול ומתחיל לעבוד על התמונה.

אם היית יכול להחליף את הכישרון שלך בכישרון אחר, במה היית בוחר?

לא חושב שהיית רוצה להחליף, כי אני נהנה ליצור אמנות, אבל אולי בלקרוא מחשבות.

מה אתה מאחל לעצמך מבחינה מקצועית בשנה הקרובה?

לקבל חשיפה לכמה שיותר אנשים, לגדול כמה שיותר, וליצור שיתופי פעולה נוספים לצד האמנות שלי.

איפה אתה עוד חמש שנים?

ממשיך לעסוק במה שאני אוהב, להתקדם ולהתפתח בתור צלם ואמן. תמיד יש לאן לשאוף.

 

וזו כבר הפרשנות האמנותית והחד-פעמית של מקס ל-Perrier:

 

עורך תחום האוכל

הוסף תגובה

נגישות
עגלת הקניות שלך
0