פסטיבל אוכל הרחוב PEPSI STREET FOOD


פיצה גרינברג:

המרכז המסחרי הקטן שבשכונת אזורי חן כבר עשה לעצמו שם של מקום להגיע אליו בזכות המסעדות המסודרות זו לצד זו – חיילי קולינריה ממושמעים ומצוחצחים, והכי חשוב – טעימים במיוחד. כבודן של גרקו, גרינברג ביסטרו והג'לטרייה במקומו מונח, אך את תשומת ליבנו משכה דווקא התוספת האחרונה לשורת העסקים של צביקי עשת, הלוא היא PIZZA עם מגוון פיצות ומאפים איטלקיים שהוא תאווה לעיניים בדיוק כמו שהוא ערב לחך. ביקשנו מהחברים ב'פיצה' להראות לנו איך הם עושים את זה "Italian Style" ולפנק אותנו במנה הכי מוצלחת שלהם. התוצאה לפניכם.

  • 'פיצה', אורי צבי גרינברג, 25, תל אביב.
  • ראשון-שבת 12:00 – 00:00


טאקריה:

ברוכים הבאים למקסיקו. כלומר לגן החשמל ולנציגות המקסיקנית בו – טאקריה. מהעיצוב האקלקטי הנפלא, המוזיקה המקפיצה ועד מגוון הצבעים והטעמים, המקום הוא חגיגה שאתם רוצים להיות חלק ממנה. קפצנו לביקור קצר אצל החברים בטאקריה וזכינו לכבוד של מקסיקנים עם הצצה אישית אל המטבח שלהם וטעימה  מהמנה הכי מבוקשת שלהם. התוצאה לפניכם.

  • טאקריה, לבונטין 28, תל אביב
  • ראשון־שבת 12:00 ־ 1:00


מזנון:

הכל במזנון עושה חשק לרקוד: המוזיקה, האנרגיה המטורפת וכמובן הכמות הלא מבוקרת של פחמימות העוטפות באהבה (אם יורשה לנו לאמץ קצת מסגנון הדיבור של השף אייל שני) מגוון מילויים. רצינו לראות איך באמת נראים אחורי הקלעים של התעשייה שמבצעת ללא חת את מנת הכרובית המושלמת ביקום, אז ביקשנו מהם להראות לנו איך הם עושים את זה. התוצאה לפניכם.

  • מזנון, אבן גבירול 23, תל אביב
  • ראשון־שישי 12:00־2:00, שבת 18:00־2:00

פרנק

אוהבים נקניקיות? ברוכים הבאים ל 'פרנק'  – המקום שמחזיר לאוכל הרחוב המסורתי ביותר את הכבוד המגיע לו. ובכנות, אין ערב טוב שלא נגמר כשבידך השילוב הטהור של נקניקייה בלחמניה, ממרחים מטריפים, כרוב כבוש, קצת חרדל ובצל מטוגן. הגענו לפרנק עם בקשה אחת: תכינו לנו את המנה האהובה שלכם. זה נגמר בשבע מנות אחת אחרי השנייה ואנחנו מודים, גם לנו היה קשה לבחור. מכיוון שהיינו חייבים, התוצאה לפניכם.

  • פרנק, אבן גבירול 23, תל אביב
  • ראשון־שבת 11:30־1:00

 

אבו דאבי:

מהחומוסייה התל אביבית- ג'מייקנית הזו אין סיכוי שתצאו רעבים – הם לוקחים ברצינות את עקרון הריפיל שלהם בדיוק כמו את האג'נדה הצמחונית והשומרת על זכויות בעלי החיים. ביקשנו מחומוס אבו-דאבי להפיק לנו את המנה שהם הכי גאים בה ונכנענו – כמו רבים וטובים – לריפיל (ועוד אחד). התוצאה לפניכם

ביירן:

בלב ליבו של שרונה מרקט הצבעוני שוכן ביתן הנקניקיות שמבטיח לכם את הביס הכי טוב בשוק. אחרי שטעמנו מגוון נקניקיות (וכמה שניצל-בורגרים), ביקשנו את הכי הכי. הבצל המטוגן, הממרחים והצ'יפס האגדי שמלווה אותה סגרו לנו את הפינה והשאירו בנו טעם של עוד. התוצאה לפניכם

קפטן קארי :

קפטן הרחוב ההודי מקדש כל מה שאנחנו אוהבים: טעמים, ריחות, צבעים, מוזיקה ושירות עצמי. הקפטן שמגיש מאכלים מכל רחבי הרפובליקה ההודית – מהדרום הלוהט ועד לצפון, מהים ועד ההרים הירוקים – לא מפסיק להפתיע עם טעם אחר בכל ביס. ביקשנו טעימה מההודית הטעימה ביותר שאפשר לקבל והתוצאה לא איחרה לבוא בדיוק כמו אנחנו אוהבים. פרפקט.

טוני וספה :

די למשולשים. אנחנו רוצים פיצה רק איך שמגישים אותה בטוני וספה – במשקל, ושיהיה כבד. אחרי שאכלנו עם העיניים את כל משטחי הפיצה היפייפיים שבויטרינה, ביקשנו מצוות הוספה לרדד, למרוח ולפזר את המרכיבים לפיצה המושלמת. התוצאה הייתה חתיכה של אושר שאמנם לא שרדה יותר מכמה דקות, אבל לפחות הספקנו לתעד אותה.

עורך תחום האוכל

תגובה 1